Пловдивски съдия става магистър по фотография

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:17 / 16.03.2017
2505
Пловдивският съдия от Апелативен съд Христо Крачолов ще направи публична защита на магистратура по фотография с фотоизложба. "Срещи с Изтока" е и първата магистърска дипломна защита в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство /АМТИИ/ - Пловдив за 2017 година.

"Срещи с Изтока" е част от дипломния проект на юриста. Дипломантът защитава темата на изложбата с текстове към фотографиите. 

"Много азиатски страни, за които преди години само бяхме чували и трудно намирахме на картата, днес развиват изключително бързо своя туризъм. Удивително е да посетиш кътчета в Турция, Шри Ланка, Индокитай и Индонезия, където хората живеят без телефон и интернет, но простичко и щастливо.

Природата, хората и средата, в която те живеят и работят, в съчетание с невероятното осветление и цветове са силно фотогенични, предизвикателни. Те предлагат фантазия за фотографа, нестандартни композиционни решения, колористични варианти, всичко което бих искал да покажа в тази изложба" - казва Христо Крачолов и оставя да говорят фотографиите му. 

Научен ръководител на проекта е доц. д-р Никола Лаутлиев. Експозицията ще бъде официално открита в петък, 17 март, от 17:30 ч. в Балабановата къща в Стария град. Изложбата може да бъде разгледана до 24 март. 


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).