Пловдивски съд заседава в болнична стая заради сводник, номерът не мина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:44 / 31.05.2016
3938
По искане на Районна прокуратура-Пловдив съдът наложи постоянна мярка "задържане под стража" спрямо Калин В., на 50 г. от Пловдив, привлечен като обвиняем за склоняване на две или повече лица към проституция и за набиране и транспортиране на лица с цел да бъдат използвани за развратни действия.

Районен съд-Пловдив проведе заседанието на 30 май 2016 г. в болнична стая в УМБАЛ "Св. Георги" Пловдив, поради твърдения на Калин В. за влошено здравословно състояние.

До момента е установено, че на 28 май 2016 г., в Пловдив около 5 часа сутринта, трима турски граждани позвънили на мобилен телефон, който открили в интернет, за предоставяне на сексуални услуги. Телефонът се ползвал от Калин В. Чужденците поискали Калин В. да им осигури три жени за сексуални услуги. 

Той се разбрал с тях да се срещнат в центъра на гр. Пловдив. На уговореното място Калин В. закарал с лек автомобил две жени, на възраст 23 г. и 25 г., и малко по-късно е бил задържан.

Определението на Районен съд-Пловдив подлежи на обжалване пред Окръжен съд-Пловдив.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кръщават алея в Пловдив на името на Милчо Левиев
Горан Благоев: Николай Пловдивски в един момент може да каже "Гла...
РЗИ: Семейство от Пловдив е с коклюш
Прокуратурата проверява шофьорче, карало със 170 км/ч по Асеновгр...
Още едно бижу заблестя в Пловдив
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).