Пловдивски мол с награда "Сграда на годината", изненадите продължават и през януари!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:00 / 17.01.2020
10067
Plovdiv Plaza мол беше отличен с наградата Building Innovation Award за фасадно решение, базирано на последните иновации в параметричния дизайн, на престижния конкурс "Сграда на годината“. Националният конкурс “Сграда на годината", който по традиция се провежда в края на декември, се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп и е под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Журито на “Сграда на годината" беше впечатлено от фасадата на търговския център, изпълнена от лазерно-изрязани алуминиеви панели с различна перфорация, а последователността им по фасадата е компютърно генерирана така, че да няма изявена повтаряемост. Силният визуален ефект е допълнен от интерактивно фасадно LED осветление, което е може да лесно да бъде програмирано, както по време на социалната кампания за отбелязване на Международния ден на недоносените деца през ноември миналата година, когато в продължение на една седмица търговският център беше осветен в лилаво в знак на съпричастност към кампанията.

PLOVDIV PLAZА продължава да изненадва клиентите си с атрактивни подаръци. През януари всеки, направил покупки за над 30 лв. от търговски обекти в мола, може да участва с касовата си бележка в томбола за спечелването на ултра модерна прахосмукачка Phillips Speed Pro Aqua. А да се направят покупки за 30 лв. не е никак трудно с обявените намаления до -70% в много от магазините на водещите марки в PLOVDIV PLAZА.

Късметлиите се теглят всяка събота от месеца и се обявяват на Facebook страницата на търговския център.

Продължава традицията в почивните дни в мола да се случват интересни и занимателни събития. Още в събота от 11.00 часа специален гост в PLOVDIV PLAZА ще бъде Биляна Йотовска. Тя ще разкаже повече за здравословното хранене и как да влезем в следпразничен режим, да оздравим и укрепнем тялото си.

На следващия ден, 19 януари от 11.30 часа търговският център кани малки и големи, за да се уверят сами, че науката може да бъде забавна. Ще има лед, ще има пара и много експерименти. Невероятните експериментатори от Корпуса за бързо гърмене правят химията и физиката разбираеми и увлекателни.

А в последната неделя на месеца, 26 ануари от 11.00 часа Маргаритка отново ще радва децата с караоке и любимите песнички. Входът е свободен за всички малчугани и техните родители.

Виж коментарите (0)

Още по темата (55):
11.11.2023 Невиждани колони от автомобили заради новия Jumbo
17.02.2022 Признание за Plovdiv Plaza Mall
17.11.2021 Най-новият мол в Пловдив неузнаваем!
28.04.2021 Спират част от асансьорите и ескалаторите в пловдивски мол
04.08.2020 Пловдивчанка: Горчивина и унижение след посещение в магазин в най-големия
мол
26.06.2020 Sinsay отваря първия си магазин в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).