Пловдивски мол подарява телевизори, електрически скутери и дронове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:41 / 05.11.2019
8620
Комплект iPhone 11 Pro Max, Apple Watch и безжични слушалки Apple AirPods е голямата награда, който един от клиентите на PLOVDIV PLAZA мол ще спечели този месец. Останалите награди, които молът ще подари на свои клиенти по случай първия си рожден ден, са 3 телевизора, 3 електрически тротинетки и 3 дрона. От 4 до 30 ноември всеки, направил покупка за над 40 лв. в търговския център, може да пусне касовата бележка с посочен телефон за връзка в специална урна на инфо деска в Източния атриум и да участва в томболата. Няма ограничение в броя на участията. Победителите в томболата ще бъдат изтеглени на 2 декември.

Това е само малка част от активностите и събитията във връзка с празника на PLOVDIV PLAZA. На 22, 23 и 24 ноември от 17 до 20 часа в търговския център ще бъде разположен изнесен ефир на Energy Request и всеки може да отправи своя поздрав към търговския център, към близък човек или просто да поръча любима песен в ефира на радио Energy. И разбира се, да получи подарък от PLOVDIV PLAZA.

Кулминацията на забавленията ще бъде на 30 ноември, събота, когато Източният атриум ще се превърне в “Арена на дуелите" от "Фермата“ с водещи Иван и Андрей, а участници в състезанията ще са посетителите на PLOVDIV PLAZA. През целия ден гостите на PLOVDIV PLAZA ще може да се снимат със знаковата екранна двойка и със звездите от риалити формата.

Верен на принципа си да подкрепя благородни каузи, от 9 до 30 ноември молът ще е домакин на пътуващата изложба на фондация "Нашите недоносени деца“ – "Родени герои. Животът, който предстои". Тя е посветена на правото на пълноценен живот на всички недоносени деца и новородени бебета с влошено здравословно състояние. Всички посетители на търговския център ще могат да се любуват на фотографиите, заснети от известния детски фотограф Калина Арсова "Калина ме снима". PLOVDIV PLAZA и фондация "Нашите недоносени деца" канят пловдивчани да посетят изложбата, да се снимат с нея и да споделят снимките в социалните мрежи с хаштаг #ПодкрепямМалкитеГерои. Инициативата е посветена на усилията на фондацията за създаване на Национална програма за проследяване на здравето на недоносените деца до 7 годишна възраст.

В подкрепа на кампанията на 17-и, неделя, специално за всички малки герои ще има много забавления с детско караоке, работилнички и благотворителен базар.

На 9 ноември, събота, молът ще е домакин на Вълшебния конкурс за детска рисунка на ИКЕА. От 11 до 14 и от 16 до 19 ч. пред ИКЕА Център за поръчки на ниво 1 всяко дете до 12-годишна възраст може да нарисува свой измислен герой и да участва в надпреварата. Финалистите от конкурса, избрани от жури, ще участват редом до свои връстници от цял свят в шведския конкурс през декември. 10 от всички рисунки ще бъдат превърнати в истински играчки!

А на 24-и от 14 часа CHOKO ще очаква всички тийнове, за да им разкаже за най-новото си парче и да се снима с тях. Той предупреждава да си заредят добре батериите на смартфоните, защото им е подготвил уникална интерактивна изненада с награди. Каква е тя, ще научат дошлите на място.

В празничния месец ноември продължават безплатните забавления за малки и големи в PLOVDIV PLAZA. По традиция всяка неделя от 11.30 часа малчуганите ще се веселят и научават нови неща. В първата и третата неделя на месеца актьорите от "Молив зад ухото“ ще ги очакват, за да четат и измислят заедно невероятни приказки и рисуват своите приказни герои. На 10 ноември щурите химици и изследователи от Корпуса за бързо гърмене ще покажат забавната страна на науката с опити и експерименти под надслов "Да живее кислородът!“

Симпатягите от клуба за настолни игри "Айляшка задруга“ ще очакват феновете на бордовите игри втората и четвъртата сряда на месеца от 18 часа в зоната за хранене, за да раздадат карти, хвърлят зарове и се забавляват.

В трескавия Черен петък от 18.30 часа Виц дуелите на PLOVDIV PLAZA ще вдигнат допълнително градуса на настроението. Мъже, оставете жените да преследват намаленията. Подгответе си забавни истории и вицове и може да спечелите каса бира!

Виж коментарите (1)

Още по темата (55):
11.11.2023 Невиждани колони от автомобили заради новия Jumbo
17.02.2022 Признание за Plovdiv Plaza Mall
17.11.2021 Най-новият мол в Пловдив неузнаваем!
28.04.2021 Спират част от асансьорите и ескалаторите в пловдивски мол
04.08.2020 Пловдивчанка: Горчивина и унижение след посещение в магазин в най-големия
мол
26.06.2020 Sinsay отваря първия си магазин в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).