Пловдивската полиция: Работим здраво и залавяме престъпници!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
21:23 / 08.03.2018
8948
В резултат на бързи и професионални действия пловдивски криминалисти задържаха автор на грабеж. Това съобщиха от пресцентъра на ОД МВР Пловдив. И още: Вчера 70-годишна жена се явила в Трето РУ и разказала, че около 11 часа била ограбена в подлез на бул. "България“. Непознат мъж я пресрещнал и издърпал от ръцете й найлонова торбичка, в която носела портмоне с 30 лева и лични документи, след което избягал. При организираното незабавно издирване малко по-късно за срок до 24 часа бил задържан 32-годишен пловдивчанин. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Междувременно друг жител на града, 43-годишен криминално проявен и осъждан, е привлечен като обвиняем за подобно посегателство. В хода на  разследване от служители на Шесто РУ са събрани доказателства, че в края на февруари той нападнал жена на ул. "Хъшовска“ и отнел дамската й чанта. С прокурорско постановление спрямо извършителя е взета 72-часова мярка за неотклонение.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).