Пловдивската митница с временен шеф

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:31 / 19.11.2009
2202
Досегашният началник на "Оперативен митнически акцизен контрол" Димитър Аврамов е назначен за временно изпълняващ длъжността шеф на Митница-Пловдив. Изстрелването на Аврамов на високия пост стана само няколко дни, след като от длъжността бе отстранен досегашният титуляр Иван Праматаров.

Аврамов е и на първо място в списъка с одобрените кандидати за конкурса за директор на Регионалната митническа дирекция. Състезанието за поста приключва на 19 ноември.

Временното назначение на Аврамов се приема противоречиво сред колегите му, които го знаят с прякора Митко Милионера. Той има луксозна къща в пловдивския Бевърли Хилс - с. Марково, където е съсед на виден военноокръжен прокурор. Стопанинът сам се хвалел пред гостите си, че хасиендата заедно с обзавеждането надхвърля 1,5 млн. лв.

Останалите допуснати до конкурса за митнически шеф в Пловдив са отстраненият бивш зам.-началник на митница Калотина Иван Кожухаров-Пингвина, също скандално богат, ексдиректорът Калин Ганчев, който преди време бе обвинен в кражба на френско сирене от магазин, доскорошният шеф Павел Тонев, Теменужка Попова, Димитър Димитров и Христо Русев.

Източник: в. "Твоят ден"


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Клиент: Преведох пари към собствената си сметка, а банката ми удъ...
Щурo и незабравимо събитие предстои край Пловдив
Обявиха ареста на Георги Георгиев за незаконен
Започнаха изкопни дейности в зелената площ пред "Пълмед", кметств...
Кметът на "Западен" потвърди за ново кръгово и нов светофар на "П...
Под засилена охрана в Пловдив пристигнаха 1 180 500 хартиени бюле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).