Пловдивска ученичка стана "Рицар на добрата воля"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:26 / 12.12.2019
3092
Ученичката от ОУ "Васил Левски" Пловдив Александра Берберян е отличена с грамота за участие и личен принос в доброволчески дейности. През изминалата учебна година тя посещаваше следобедните часове на учениците от III "б" клас, организираше им забавни игри и им говореше за предизвикателствата, пред които са изправени учениците от прогимназиален етап.

ОУ "Васил Левски" е едно от малкото училища в България, които са и Центрове за работа с доброволци. Училището успешно работи с родители, приятели и общественици, които се отзовават в доброволчески дейности и ежегодно се отличава с Грамота за участие в национален конкурс за най- добра доброволческа инициатива. На тържествената церемония тази година присъстваха ръководителят на Центъра за работа с доброволци К. Русалова и отличената ученичка – Александра Берберян.

Президентът на България Румен Радев приветства всички доброволци и изказа благодарност за техния ентусиазъм и добри дела. Александра получи и още една Грамота. Тя е от Националния алианс за работа с доброволци и е за изключителна инициативност и всеотдайност за включване във всички доброволчески дейности. Наред с високото отличие Витева й връчи и плочка "Рицар на добрата воля".

"Неслучайно наш ученик е отличен с такова признание. Мисията ни е да възпитаме добри и отговорни млади хора, които да бъдат активни граждани на България", споделя директорът на ОУ "Васил Левски" Витева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Първи нередности в новоремонтираната Градска градина на Пловдив
Мутренски сцени на бул. "Пещерско шосе" в Пловдив
Продължават ли да се строят панелни сгради в България?
"Параграф 22" за срутилата се къща в Стария град
Певци от цял свят пеят в защита на Альоша в патетичен видеоклип
Шофьор хвърли 100 лева на задната седалка на патрулка, пробите му...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).