Пловдивска хубавица събра елита в "Капана", смени два аутфита

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:57 / 24.12.2023
3750
Истински фурор предизвика промоцията на книгата на Манита Вартан - "В кухнята на Мисис България". В навечерието на най-светлия християнски празник тя събра повече от 100 души в "Капана" на коктейл, богат на арменски специалитети, арменски коняк, домашно приготвени ястия и много изненади.

Първият тираж от кулинарния проект на миската се разпродаде за часове и се превърна в желан коледен подарък. Съдържа 20 арменски рецепти, богато аранжирани от красиви илюстрации, биография, както и кадри от кулинарното предаване, в което Мисис Европа финишира първа.

По време на речта си Манита сподели, че приходите от продажбите ще подпомогнат предстоящ концерт на млади български таланти под неин патронаж в началото на 2024 година. 

Събитието посетиха хора от местната власт, директори, учители, лица от местния хайлайф, както и гости от софийския елит. Ярко впечатление направи присъствието на Мис България Венцислава Тафкова, с която двете са много близки.

Сред гостите бяха съща известната народна певица Ваня Великова, Дама на годината Виолета Щерева, бизнес дамата Катя Мачуганова - наскоро корица на сп. Forbes и други. В съботната вечер социалните мрежи на красавиците закипяха от лайфове и сторита. 

Манита смени два аутфита по време на събитието, дело на български дизайнери - Илия Илиев и Лиляна Лулу. Неведнъж миската подчертава, че избира български брандове и подкрепя сърдечно българското производство. Красавицата омая своите гости в снежнобял костюм, който прекрасно подчертаваше екзотичните и черти.

Разказа историята на любовта си към кулинарията, породена още в детството и,когато за нея се е грижила нейната баба Манник, която също бе сред гостите, въпреки завидната й възраст. Последваха няколко изказвания, както и томбола с подаръци за гостите. 

Отрупана от цветя и подаръци, красавицата разписа над 150 екземпляра от книгата, като обърна специално внимание на всички които я бяха уважили с присъствието си. Предстоят промоции в още няколко български града, както и в столицата. Екипът ни разбра, че книгата е налична за поръчки онлайн в социалните мрежи на Манита Вартан, а приходите от нея ще продължават да се използват благотворително.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6365):
19.05.2024 Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
19.05.2024 Ергенът се изложи много в ефира на bTV
19.05.2024 Легендарна тв водеща: "Шок и ужас" бе най-трудната ситуация в кариерата ми
19.05.2024 Крал Чарлз III уважи Васко Василев, двамата разговаряха в Лондон
19.05.2024 Пловдивчанка от "Игри на волята" претърпя ужасяващ инцидент, възстанови се като по чудо
19.05.2024 Българката, която е особено популярна в Турция, Франция и ОАЕ: Отне ми доста време да бъда една от тях
Още новини от Новини от Пловдив:
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).