Пловдивчанка запя в новия хит на Америка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:54 / 14.03.2017
5800
Блестящото представяне на пловдивчанката Кристин Ивановски в Америка продължава. Експресивната изпълнителка записа в Холивуд дует с един от световните рапъри парчето Collide - взривяваща електро песен за дискотека. Рапърът е познат с артистичното име M-DOC и е работил с водещи компании, сред които RCA Records и Smash Records.

Неговите сингъли Free и It's a Summer Thang му донасят големи успехи, а "Билборд" го определя като един от най-добрите световни R&B ремиксъри. Продуцирал е ремиксове на Мадона, Джанет Джаксън, Кейт Сует.

В най-новите си творчески планове M-DOC поставя като акцент да превърне песента, записана с пловдивчанката, в световен хит. Името на Кристин нашумя в международните музикални среди през декември 2016, когато в YouTube се появи нейната песен I Want You. Изпълнението набързо събра хиляди преглеждания още след появата в популярния сайт, а в началото на март 2017 цифрата потребители, които проявяват интерес към него, е над три милиона (3 000 000).

В Instagram последователите на Кристин са вече над 50 000. Талантът на момичето от Пловдив му носи успешни изяви и на сценичния подиум за красота. Тя е одобрена за участие във финалния етап на конкурса Miss California Teen USA.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).