Пловдивчанка си купи пържоли, миризмата им обаче я върна отново в магазина

Автор: Диана Бикова
Коментари (3)
07:17 / 03.09.2022
29313
Читателка на Plovdiv24.bg сигнализира, че за пореден път купува развалена храна от голяма верига в Пловдив. Даваме й думата веднага:

"Искам да се оплача от магазина на "Т-Маркет" на булевард "Васил Априлов" 102. Преди дни купих 5 свински котлета за 10 лева. Когато се прибрах и отворих пакета, месото миришеше на развалено. За пореден път ми се случва да купувам развалена храна от този магазин. Предишния път беше развалено прясно мляко. Не ми е за 10-те лева, става въпрос за храна, която консумираме".

По-късно жената се върнала в магазина да направи рекламация. Управителката се отнесла много коректно с нея и й върнали парите. Незабавно е направена вътрешна проверка и е установено, че котлетът се е развалил от костта. Цялата партида е била свалена от продажба по нареждане на регионалния мениджър, съобщи за Plovdiv24.bg пиарът на веригата Силвия Георгиева.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).