Пловдивчанка се възмути във Фейсбук, кмет й отговори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
20:06 / 02.12.2023
9434
Пловдивчанка изрази възмущението си, свързано с бавното почистване на счупените дървета и клони след обилния снеговалеж през миналата седмица, видя Plovdiv24.bg във Фейсбук групата "жк. Тракия квартал Номер 1".

"Здравей, Тракия! Наистина няма по-хубав квартал от "Тракия" и ми е много болно, когато се прояви нехайство, и то спрямо децата! Говоря за счупените дървета в двора на детска градина "Червената шапцица", бл.50. Представете си: децата вече N- ти ден седят осем часа затворени в 1 апартамент! Да, дойдоха, видяха, че щетата е голяма, че не може с обикновени резачки да се отстранят счупените клони и....НИЩО!!! А снегът тепърва ще вали.

Много Ви моля, съдействате за разчистването на двора, да може децата да се радват на малкото слънчеви дни! Благодаря Ви предварително!", споделя пловдивчанката.

Потребителите на социалната мрежа мигновено започнаха да пишат, какво са видетели:

"Хората работят и чистят. От 6 сутринта ги виждам. Извънредно. Вместо да мрънкате, идва събота, бащите на децата в градината да се организират и да отидат да почистят.", каза мъж.

"В момента ги режат.", допълни жена.

Публикацията на жената явно е достигнала и до кмета на район "Тракия" Георги Гатев , който се включи в дискусията, за да успокой гражданите. 

"Сутринта бях там лично - режат и извозват клони и дървета. Имайте търпение, всички сигнали ще бъдат обслужени. Работим по проблемите и сме на терен.", допълни той.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка
Важно за всички родители на първокласници в Пловдив
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).