Пловдивчанка се разграничи от дъщеря си с шокираща изповед: Дори не мога да я нарека човек!

Автор: Васил Динев
Коментари (29)
12:01 / 07.12.2017
49524
Днес с Plovdiv24.bg се свърза Димка Димова - майката на адвокат Мария Славкова-Делова. Тя поиска да коментира статията ни "Пловдивчанин поиска да си купи апартамент, даде едни пари, а сега безпомощно чака!" Сега й даваме думата без редакторска намеса: До всички, коментиращи по-горната статия във връзка с измамата от страна на адвокат Мария Стоянова Славкова-Делова и притежаваната от нея фирма "Делови Груп" 99 % и 1 % процент от съпруга й Нешо Делов Делов, който също само по документи се води и Управител на "Делови Груп" ООД. Същите лица, адвокат Мария Славкова - Делова и Нейко Гаврилов Ангелов участват с по 50 % в друго дружество наречено "Българска организация на труда" ООД с водещ Управител отново съпругът й Нешо Делов Делов. 

Въпросният господин Нешо Делов е обикновен работник - ел. поддръжка в КЦМ - Пловдив и от "кухнята" оповестявам на всички, че няма и най-малката представа от никакъв бизнес, камо ли консултантски такъв със сфера на действие "Недвижими имоти, пазарни проучвания, експертизи в сферата на правото или финансите и др....", както е обявено в Търговския регистър и публично пространство, че фирмата се занимава с изкупувания на вземания, кредити и други всевъзможни услуги а именно: дейности по събиране на парични вземания/без принудително изпълнение като държавен или частен съдебен изпълнител, бизнес консултации и пазарни проучвания във връзка с предлагани финансови услуги.

Казвам се Димка Киркова Димова и съм родната майка на въпросната адвокатка Мария Стоянова Славкова - по мъж Славкова-Делова. На всички в общественото медийно пространство публично заявявам, че силно се разграничавам и дистанцирам от действията на дъщеря ми адвокатка Мария Стоянова Славкова - Делова и за пореден път се убеждавам, че болестта, от която се беше разболяла през 2008 година - параноидна шизофрения е навлязла в доста опасна фаза. Година след брака й със съпруга й Нешо Делов от 2010 година насам нямам никакви контакти с нея и тя не е правила опити да се свърже с мен.

Дъщеря ми Мария Славкова-Делова излъга собствената си майка, че ще я гледа до края на живота й с уговорката да припиша половината от апартамента ми, в който имам пожизнено право да живея и до ден днешен, от 2010 година досега не ме е погледнала, нито ме е потърсила да попита как съм. Управителят на двете фирми - съпругът й Нешо Делов дори веднъж ми се обади и заплаши по телефона, че ще дойде, ще смени бравата и ще ме изхвърли с парцалите от апартамента ми. Оказа се, че без мое знание през 2013 г. прехвърля вече придобития и от баща й останалата една втора част т. е. целия апартамент и го дарява на двете си невръстни деца - тогава на 2 и 3 години и на всичкото отгоре дава право на ползване на съпруга си Нешо Делов на апартамента, без аз дори да съм уведомена. Дава право на ползване на баща си, с което отменя съдийско решение от 1993 г. при развода - отнето право на ползване от съпруга ми. 

С фалшиво пълномощно прехвърли партидата на EVN (Топлофикация) на апартамента след като обеща, че ще плаща топлата вода, докато съм жива от нейното име обратно на мое име и сега не мога да я спра без съгласието на собствениците на апартамента - де факто невръстните й деца, на които е прехвърлен апартамента, а те двамата със съпруга си са вписани като настойници.

Тя мен, собствената си майка, мъчи вече 7 години с шизофреничните си действия, мога да си представя каква сила има да манипулира всички Вас - нейните клиенти. Дъщеря ми е майстор на манипулациите, на празните обещания, невършенето и несвършването на работа. Много неорганизиран и супер безочливо безотговорен човек. Не мога дори да я нарека човек, защото тези ценности при нея отдавна са се заличили с болестта. Документите в Пловдивския психодиспансер, съм убедена, отдавна са "изгубени" и престоят й от 15 дена в психодиспансера 2008 г. и още 15 дена в Държавна болница, никой не може да докаже, освен аз, майка й, баща й, трима прокурори, един известен адвокат и лекуващата лекарката, която в момента работи на свободна практика.

Г-н Михайлов, Вие въобще не сте единственият излъган, пострадал и потърпевш от действията на дъщеря ми. Заради "печата на челото й - по рождение адвокат синът ми (брат й) също няма да получи никакво полагаемо наследство от баща си. (В момента продава и нива в с.Труд, може да се види в обявите й). Така, че след като със собственото си семейство се гаври по този извратен начин, мога да си представя какво прави с Вас - клиентите й.

Въпросният профсъюзен шеф, за който споменава в коментара си под статията потребителят krasi mitev, е покойният вече Желязко Христов - шеф на КНСБ, с когото учих в един клас в Руската гимназия - Пловдив. Всички могат да разберат как една адвокатка без родители адвокати и роднини адвокати, може да стане адвокат - единствено със сериозните връзки и подкрепа на майка й, която я е родила и 36 години се е грижила ежедневно за нея от бебешки пелени до връзките ми в Адвокатска колегия София. 

Без мен адвокат Мария Стоянова Славкова, която сега се води и Делова, нямаше не адвокат, а с това арогантно, бих казала, мъжко поведение и самочувствие нямаше и шивачка във фабрика да я вземат, камо ли продавачка на пазара, защото там със сигурност щеше да яде бой, и то всеки ден. Не се доверявайте на този човек - публично заявявам, че тя страда от психическо разстройство, параноидна шизофрения и трябва да престане да работи като адвокат и да започне да се лекува.

Радвам се, г-н Михайлов, че сте предприели тази инициатива, защото тя излага името ми не от днес, а и от много по отпреди. Бях прекалено добра с нея, но времената за мен вече отдавна се промениха. Този неин пореден бизнес с апартаменти от съдебни изпълнители е нейна скорошна "блестяща", пак повтарям, поредна идея от април 2017 г. Не вярвах, че ще изкара толкова дълго време. Преди това виждам от интернет, че е имала и Агенция за запознанства за "сериозни" хора. Така че, ако Вие имате сериозното намерение да си върнете поне част от взетите пари и получите някакво възмездие, аз - Димка Димова, майката на адвокат Мария Славкова Делова, заставам 100 % зад Вас.

Заставам и зад всички останали, които са сметнали, че по някакъв начин са ощетени от нея. Имейлът ми е d.k.dimova@gmail.com, ако имате каквито и да е въпроси, свързани с дъщеря ми, за всичко изложеното по-горе съм готова да свидетелствам. Имам и още много какво да добавя. С истината можем да спечелим всичко, г-н Михайлов! Сега е моментът! "Когато един Човек не оценя добрата ти страна, значи е дошъл момента за лошата!"...


Виж коментарите (29)

Още по темата (16):
02.05.2023 Вижте какво се случва с двамата пловдивски адвокати, осъдени за имотни
измами
01.07.2022 Двама адвокати осъдени на затвор в Пловдив
01.07.2022 Грозни сцени в съда в Пловдив
18.02.2021 Клиент на адвокат Делова разказа как е "изгорял" с 3000 лева
18.02.2021 Адвокат Мария Делова получи първата си присъда, ще има и втора
20.10.2020 Скандал на делото срещу адвокат Мария Делова в Пловдив, изгониха репортерка с викове!
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).