Пловдивчанка: Вие сте пример за едно истинско английско обслужване в градския транспорт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:22 / 30.06.2023
12158
Чудо невиждано в Пловдив, млада майка реши да сподели преживяване след посещение в градския транспорт, видя Plovdiv24.bg. Този път обаче тя не се оплаква, а напротив, реши да похвали шофьора на автобус номер 21, който ѝ помага. Ето за какво става въпрос в разказа ѝ, споделен в "Забелязано в Пловдив и околността":

Имало и такива шофьори в Пловдив!

На 29.06.23г., за първи път от 6 месеца (защото от толкова съм майка с количка), ми се случи нещо, което породи искрено възхищение у мен. Всеки ден ползвам градски транспорт, но за първи път шофьор идва да ми помага да кача количката, а след което да е сваля на желаната от мен спирка.

Обикновено разчитам на Божията помощ или на тази на възпитани добросъвестни граждани, защото всеки седи на седалчицата си и не смее да стане да помогне на младата майка да качи количката. Да не говорим за шофьора, който от трона си не става и само гледа на огледалото за задно виждане, дали съм се качила и да тръгне.


Но имало и изключение, за първи път такъв вежлив шофьор, за първи път обслужване присъщо за "Столица на културата". Не само, че помогна на мен с количката, но и поздравяваше всеки с "Добър ден!", "Заповядайте билета!", "Бихте ли седнали?"... Неща, които звучат нормално, но никой шофьор не ги прави.

Затова пиша този пост, за да изкажа искрените си благодарности на този човек, г-н Емин - шофьор на автобусна линия 21.

Г-н Емин,

Респект! И едно голямо Благодаря! Вие сте пример за едно истинско английско обслужване в Пловдив, дано колегите Ви последват вашия пример!

Коментиращи също споделят нейното мнение:

И аз съм попадала на този шофьор! Невероятен Човек е! Всички трябва да се учат от него на уважение и добро поведение! За жалост....повечето са изключително груби, изнервени, недрожелюбни и злобни! Попадала съм на какви ли не....пушат вътре, чалгата гърми до дупка, разговарят на висок глас по телефона почти през целия път, не спират на спирки или те виждат, че тичаш да хванеш автобуса и точно пред лицето ти затварят вратата и тръгва най - нахално.....! За съжаление,повече са примерите за лоши шофьори, отколкото за такива читави хора, като този човек!

Виж коментарите (2)

Още по темата (1014):
16.05.2024 Савина Петкова обясни за премахването на ранните и късните курсове на автобусите
16.05.2024 Забравете за някои автобуси в късните часове, промените ще са факт след няколко месеца
15.05.2024 Над 2000 деца са приети в първа група на детските градини в Пловдив
12.05.2024 Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
12.05.2024 Предстои реорганизация на градския транспорт в Пловдив. Ще бъдат ли затруднени пътниците?
08.05.2024 Пловдивчанин: Спрете да уронвате престижа на цял един град
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Савина Петкова обясни за премахването на ранните и късните курсов...
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).