Пловдивчанка: Този опасен тип напада жени в града ни, къде е полицията?

Автор: Васил Динев
Коментари (7)
15:03 / 18.10.2016
38011
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията на сайта, за да сподели нещо много важно. Предаваме думите й без редакторска намеса:

"Здравейте! Пише ви възмутена ваша читателка. Преди няколко дни мои колеги ми разказаха, че в офиса ни дошли полицаи от Второ районно, които поискали да гледат записи от нашите видеокамери. 

Колегите им позволили и полицаите видели на записа момчето, на което съм ви пратила снимки. Те казали, че на 04.10.2016 г. това момче било откраднало чантите на две баби, като преди това ги бутнало на земята и те се ударили. 

Възмутена съм как такова нещо може да се случи на централен булевард като "Шести септември" и още да не са го хванали този наглец! Не мога да приема, че такъв човек се разхожда свободно по улиците! Нали и моята майка всеки ден се придвижва пеша! Свършете работата на полицията и им го покажете!".

Репортер на сайта се свърза с ОД МВР Пловдив, откъдето потвърдиха, че издирват извършител на серия нападения над жени в Пловдив.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).