Пловдивчанка: Срамота е, градът е като след бомбардировка и никой не търси отговорност

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
08:55 / 23.04.2023
5044
Кой в Пловдив се грижи за спирките на градския транспорт?, този въпрос зададе пловдивчанка в една от фейсбук групите на града - "Забелязано в Пловдив", видя Plovdiv24.bg.

Жената е публикувала и снимки от погрома над навеса, който се намира на едно от най-възловите и представителни места - пред Международния пловдивски панаир.

Над 300 спирки в Пловдив са дадени на концесия на фирма "Елиза 1999", която плаща съответната такса за това и има задължението да ги поддържа. Както наскоро писахме има промяна по отношение на стопанисването на обектите, тъй като "Лафка" реши да се оттегли от бизнеса.

"Всички спирки са така", пише потребител в коментарите под публикацията. 

"Вандалите са поели ангажимент да се грижат безплатно!!!", споделя друг.

"Този, който ги троши, той трябва да се грижи", посочва трети.

"Това са парите от данъците на хората и никой няма право да ги унищожава! Да, унищожени са всички спирки в Пловдив! Къде са камерите, които щяха да се монтират отдавна? Срамота е, градът е като след бомбардировка и никой не търси отговорност на гамените", ядосано обяснява друга пловдивчанка.

Ето и още някои от коментарите:

"Кой ли се грижи....Ами май май само вандалите....нощем..."

"Който трябва се е погрижил, оттам нататък остават дрогираните изроди, които трошат и чупят без причина, същото е и с драсканиците по къщите и подлезите".

"Самосъзнанието на хората се грижи за спирките и всичко останало в града. И докато то не се оправи, който и да се грижи все тая. Подлезът под надлез Родопи го оправиха и сложиха камери. Месец по-късно и камерите ги няма и всичко "стана паприкаш".

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Откриват най-новата улица в Пловдив
Провериха сигнал срещу любима хижа недалеч от Пловдив
Бойко Борисов със силно обръщение от Пловдив към избирателите
Манфред Вебер от Пловдив: По-силни сме от всякога
Урсула фон дер Лайен цитира Христо Ботев в Пловдив
Росен Желязков: Европа е преживяла най-кървавите и опустошителни ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).