Пловдивчанка: Като почнат дъждове и гръмотевици, става страшно

Автор: Диана Бикова
Коментари (1)
09:18 / 08.06.2021
3108
Възрастна пловдивчанка потърси Plovdiv24.bg, за да се оплаче от неокастрено дърво пред дома й на ул. "Петър Делян" 9. Последната буря от миналата седмица отчупила огромен клон и за малко да падне върху главата на съседката й. Наложило се да вика пожарната, за да го махнат.

"Всички клонове са изглини. Обаждах се предната събота поне 11 пъти на телефон 112, на двете общини (б.а. - голяма община и кметството на район "Централен"), на "Градини и паркове". Тия охрани в общините седят ли в кабинетите или вън си правят мухабет? Не вдигнаха нито веднъж телефона, да кажа за какво ги търся" - разказа пред камерата ни потърпевшата.

В понеделник отново се обадила на "Градини и паркове" и чак тогава пристигнал екип от 6 души. "Дойдоха, погледнаха, завъртяха се и си отидоха. Написах жалба и я занесох в "Екологията" (б.а. - отдел "Екология" на община Пловдив). До ден-днешен никой не го интересува" - описва перипетиите си жената.

Върхът на дървото е достигнал покрива на къщата и клоните опират улуците, показва тя. Сподели, че преди известно време е правен пълен ремонт на покрива и улуците и стопаните са платили 13 000 лв. Отделно се наложило да дадат други 950 лв. да се запуши дупка на тавана в спалнята, защото се виждал гредореда. 

"Казах им това дърво да го махнат. Аз живея тук от 1968 година. Мета повече от тяхните метачки - по три кофи боклуци. Като почнат дъждове и гръмотевици, тук става нещо страшно" - допълни пловдивчанката.

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини, както и от специалната страница Изпрати ни новина.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).