Пловдивчанка: Как никой не е видял младежите, които вдишват забраненото вещество?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
20:51 / 19.09.2022
9497
Читател на Plovdiv24.bg алармира, че градинка в междублоково пространство е превърната в терен за надрусване с райски газ. Отправя и конкретни въпроси към институциите:

"Здравейте, уважаема редакция. Станах свидетел на неприятна гледка в кварталната градинка. Минавайки рано сутринта оттам, видях между две пейки купчинка употребени и захвърлени на земята патрончета. До тях беше и кутийката, от която са извадени. Къде са компетентните институции РЗИ, КЗП и полицията, които следят за употребата на райски газ?

Кварталът, за който говоря, е тих и спокоен, никога не е имало сериозни криминални престъпления - районът зад спирката, която е втората след Полиграфията в посока "Тракия". Полицейска патрулна кола непрекъснато го обхожда. Не мога да проумея как никой не е видял младежите, които вдишват забраненото вещество, защото определено това не е станало за пет минути, нито само от един човек.

Кога ще започне реална превенция на употребата на диазотен оксид, който заради еуфоричните си свойства се използва от някои хора като наркотик?! Оказва се, че забраната за продажба на райски газ само е провокирала изобретателността на търговците и на потребителите, а, както знаем, по интернет всичко може да си поръчаш и да ти се достави. Знае ли изобщо някой в държавата какво е потреблението на райски газ?"

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).