Пловдивчанка: Бързо ти прибират парите, а после?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
09:25 / 23.07.2014
8011
Сигнал за некоректен търговец в Пловдив изпрати до Plovdiv24.bg разочарована пловдивчанка. Ето какво й се е случило в града под тепетата наскоро:

Здравейте! Пиша Ви относно некоректен търговец на територията на гр.Пловдив. На 12 юли 2014 г. е закупена детска лятна количка от магазин "Хиполенд" в мол "Пловдив". На 20 юли /9 дни по-късно/ предно дясно колело се разпада.

Веднага е написан мейл до централата в София, понеже в сайта им не е посочен мейл за конкретния магазин. Отговориха ми, че трябва да посетя магазина и да предявя рекламация. В понеделник отидохме до магазина, приеха рекламацията, но казаха, че срокът е 30 дни за сервиз.

Поискахме да ни върнат парите или да ни я заменят, но категорично отказаха това да се случи и предложиха оборотна зимна количка.

Тази оборотна количка беше много ползвана и по никакъв начин не можаха да ми докажат, че е дезинфекцирана и още как с температури на въздуха в Пловдив над 33-34 градуса да си сложа детето в зимна количка, и то без да могат да ми покажат как е почистена?

Възмутена съм как бързо ти прибират парите, а като излезе проблем /в случая дефект/, ние сме посредници и нищо не можем да направим.

Оставиха ни да си тръгнем без количка с дете на ръце и без даже да ни върнат парите. Този продукт според мен е опасен за ползване от деца.

Допълнение от 24.07.2014 г., 19:23ч.:
Позиция на Хиполенд относно публикация в Plovdiv24.com

Виж коментарите (31)
Още новини от Новини от Пловдив:
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...
Пловдивчанка за Централна поща: Огромното й постмодерно туловище ...
Община Пловдив дава близо 2 млн. лв. за контрольори за лечебните ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).