Пловдивчанин взриви нета след срамната присъда за Лерца, премазала полицай

Автор: Мариана Панчева
Коментари (0)
21:15 / 16.01.2019
12149
След като Върховният касационен съд потвърди окончателно присъдата от две години и четири месеца лишаване от свобода при първоначален общ режим спрямо Катя Лерца за смъртта на полицая Делян Палазов, редовен читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията, за да изрази мнение за случващото се и да зададе няколко въпроса:

"Следя случая с небезизвестната феминистка и терористка на пътя от Пловдив - Лерца. Видях, че ВКС се е произнесъл и е потвърдил смешно ниската присъда от 2,4 години ефективна присъда при първоначален общ режим. Пиша ви, защото ме интересуват няколко неща - както мен, така и предполагам огромна част от широката аудитория:

1. Не намерих видео от делото пред ВКС, има ли такова и ако да - защо го няма в медиите. Дали си внушавам, че държавата защитава подобни престъпници като въпросната и съвсем случайно точно сега е насрочила делото набързо, докато обществото и медиите са ангажирани с циганските убийства и безчинства, които между другото вече са ежедневие, но това е друга и дълга тема?

2. Не става ясно от публикуваното в медиите дотук, дали наглата псевдошофьорка е приведена в сливенския затвор, а ако не е - кога ще се случи това. Единствено прочитам, че изпълнението на присъдата е предадено. ВКС и прокуратура си предават разни изпълнения с неясни резултати. Защо толкова малко информация? Толкова дългоочаквана развръзка и няма нито видео, нито яснота кога и как Лерца ще бъде приведена в затвора.

Да не се окаже, че тук, както и при други придобили медийна известност дела, законът се прилага по-възможно най-либералният начин - проточване на делото, всевъзможни гаври от страна на съда към опечалени близки и роднини, намаляване с 1/3 от присъдата защото видите ли подсъдимите си признавали вината и накрая след окончателната последна инстанция -  2 седмици срок осъдения да се яви за да си изтърпи наказанието.

Разбира се много от осъдените не се явяват, а изчезват безследно. Така че е наложително ние читателите и данъкоплатците да разберем ясно, дали Лерца е приведена в затвора и ако не е - кога ще бъде приведена или са я оставили сама да се яви за излежаване - дали ще се яви!

Нужно е подобни индивиди да бъдат тормозени и следени от медиите, защото очевидно смешните присъди които им дава съда не могат да ги поправят -  още повече за добро поведение и за първи път в затвора престъпникът лежи 1/2 от присъдата. Следователно Лерца ще лежи 1 година и 2020г. ще може законно да убива наред още хора. Така че е нужен медиен тормоз и изобличение пред обществото, защото това е силно оръжие като възпиращ ефект за по нататъшен рецидив от страна на престъпника.

А Лерца, както знаем, вече е рецидивист - първо уби на място полицая, след това най-безочливо шофираше без правоуправление като даже не получи наказание за това защото намери вратичка в закона, че СУМПС-а й не било отнето от КАТ, затова видете ли, тя можела да се качи зад волана"...

Виж коментарите (0)

Още по темата (73):
27.05.2021 Синът на Катя Лерца с условна присъда за отвличане и грабеж!
11.10.2020 Убилата в Пловдив пътен полицай Катя Лерца вече е на свобода!
06.10.2020 Синът на Лерца остава в ареста, един от аверите му се измъкна
01.10.2020 Синът на Лерца и аверите му поискаха свободата си
23.09.2020 Синът на Лерца и аверите му искали да режат пръст на жертвата, натикали брадвичка в гърлото му
23.09.2020 Синът на Катя Лерца и аверчетата му крият лицата си от срам
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).