Пловдивчанин се разгневи на общината заради фиш на стъклото му

Автор: Цвети Тончева
Коментари (4)
10:45 / 19.03.2023
14361
Пловдивчанин написа в социална група гневен пост, заради зелепен фиш на колата му. Ето какво сподели Мариян Главчев:

"Тази нощ, са поставени фишове, на всички автомобили паркирали на ул. "Иван Рилски" от ул. "Васил Левски", до кръстовището с ул. "Николай Хайто" в кв. Кършияка. В началото на улицата има забранителен знак за престой и паркиране, но той е с ограничение само 30 м, т.е. до входа на църквата "Иван Рилски". Глобените автомобил са по цялото продължение на улицата и след църквата.

Не съм за 20 лева, но утре ще отида до III РПУ, за да подам жалба (от там е фиша ми). Защото не искам тези глоби да стават рецидив. Ако има и други глобени в групата, могат да направят същото".

Plovdiv24.bg се свърза с директора на  ОП "Общинска полиция" Димитър Палашев, за да попита дали паркирането в района е разрешено.

Той отговори, че в това време дежурни от 3 РУ са били на служба и според него глобите са правилно поставени, те са си свършили добре работата и не иска да ги коментира. Но все пак обясни какви са знаците по тези улици.

Единствено на ул. "Николай Хайтов" няма забранителен знак, но тя е малка уличка, каза Палашев.

На ул. "В. Левски" и на ул. "Иван Рилски" си има забранителни знаци. Те са на всяка пресечка. При църквата има знак за 30 м, но зад пощата има и още един забранителен знак, който се върти от някого всеки път, за да не се вижда. Но знак си има, добави Димитър Палашев.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).