Пловдивчанин с шокираща находка: Ако бях изпил този компот, можех да съм мъртъв!

Автор: Васил Динев
Коментари (14)
18:45 / 17.01.2018
37911
Ако бях изпил този компот, можеше да не съм жив! Така читател на Plovdiv24.bg обобщи онова, което е преживял. Нека му дадем думата: Здравейте, преди малко ми се случи изключително неприятна случка с продукт - компот малини Ot Mazzeto. Прикачвам видео, за да видите точно какво се е случило. Проблемът е, че това парче стъкло не е от моята бутилка, а е налято със стъклото, което ме навежда на мисълта, че ще има парчета стъкла и в други бутилки. За ваша информация всеки ден до днес пиех този компот, когато обядвам на работа, дори съм виждал колеги да дават и на децата си от него. 

Искам да се замислите какво щеше да бъде моето състояние в момента, ако бях погълнал това стъкло (сигурно нямаше да съм жив), а дори не искам да си помисля, че това може да се случи на дете!!! Много съм притеснен, че все още в 2018 година се случват такива неща, а все пак пия компот за 1,80 лв. 330 мл и си мислех, че това е качествен продукт и не би могло да ми навреди.. Надявам се да отразите новината, за достигне до повече хора.



Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (14)
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).