Пловдивчанин с много лош коментар за полицаите от Второ районно

Автор: Георги Василев
Коментари (5)
08:41 / 03.12.2019
20239
Пловдвичанин ще трябва да заплати 150 лева глоба заради обиден и лош коментар по адрес на униформени служители от Второ РУ.

На 21 ноември, около 07:30 часа, мъжът посетил районното, за да подаде жалба при началника. Твърдял, че предходния ден спрямо него е упражнен полицейски произвол във връзка със съставен срещу него акт.

Служителят под пагон, който бил на смяна в приемната, запитал нарушителя в каква връзка е съставен твърденият от него акт, но мъжът отказал да отговори, като видимо афектиран, започнал да обяснява на висок тон, че полицаите от Второ РУ били корумпирани и не си вършели работата.

След това си тръгнал, но се върнал 40 минути по-късно. Отново пожелал да подаде жалба по повод на полицейски произвол. Този път портиерът докладвал за това на дежурния по управление, който се отзовал, поговорил с нарушителя и го помолил да изчака.

Това провокирало допълнително мъжа, който отново започнал да твърди, че полицаите не са си на работното място, не си гледат работата и са "хора, които за нищо не стават".

След отправена забележка от страна на дежурния униформен, нарушителят заявил, че служителите на Второ РУ са хора, които не стават за нищо и са станали полицаи единствено благодарение на протекциите на горестоящи.

Полицаите не издържали и му написали акт по указа за борба с дребното хулиганство. Тъй като мъжът бил с добри характеристични данни, нямал присъди, а и изразил съжаление за стореното, съдът му наложил само 150 лева глоба. Решението подлежи на обжалване пред административния съд.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).