Пловдивчанин пропищя заради незавършен ремонт, от "Домоуправа" отричат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
20:03 / 14.11.2017
15913
За арогантно поведение и несвършена работа от "Домоуправа" ЕООД сигнализира пловдивчанинът Кирил Костадинов, който живее в блок 7, вх.А в "Тракия". Той потърси екипа на Пловдивска обществена телевизия, за да се оплаче от изключително непрофесионални действия от страна на фирмата. "С решение на Общото събрания на блока започна смяна на щранговете. Подмениха ги, но сега всички боксониери от 1-вия до 7-мия етаж са разкъртени. Оставени са огромни дупки, на места почти нямаме стени. От мазето се носи голяма смрад, която стига до апартаментите. Плъзнали са дори и мишки", обясни Костадинов.

Той твърди, че е опитал да се свърже с фирмата, но служители само са прехвърляли вината един на друг. Управителят на "Домоуправа"ЕООД Иван Великов категорично отрече обвинението. "Ремонтът е завършен спрямо това, което е по закон. Няма как да се довършат части, които са частна собственост. Има общи части, които преминават през апартаментите и те подлежат на ремонт. След приключването хората трябва да си възстановят това, което е по тяхно желание - един иска с плочки от 100 лева, друг от 15 лева примерно. Няма как общата каса да финансира различните домакинства според техните желания", отговори Великов.

Допълнителна проверка показа, че има създаден специален форум в интернет с име "Домоуправа" EООД - Иван Великов - измамник и мошеник!". В други публикации той е представен като професионалист. Припомняме, че често когато има две различни тези хората казват "Истината винаги е някъде по средата".


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...
Кметът на Пловдив свиква партиите на консултации
МВР Пловдив лови нарушители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).