Пловдивчанин предложи брак на приятелката си на концерта на Енрике Иглесиас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
08:43 / 15.05.2016
22154
История като от романтичен филм. Момче от Пловдив предложи брак на приятелката си по време на концерта на Енрике Иглесиас.

Испанската поп-звезда видя плаката на Иван в публиката. На него пишело: "Енрике, моля те, помогни ми да предложа брак на приятелката си". Така Енрике изкара Иван и приятелката му Нели на сцената и побърза да подчертае, че това не е репетирано.

Пред пълната зала в "Арена Армеец" Нели каза "Да!" на своята половинка. След това тримата заедно изпяха вечния хит на Бен Кинг - Stand by me (Остани с мен).

Концертът на Енрике Иглесиас в България е част от световното турне на испанската звезда "Секс и любов". Предишното му музикално шоу в София беше през декември, но заради многото желаещи да чуят звездата на живо, се избра още една дата.

С около час закъснение концертът на Енрике Иглесиас започна с песента "I'm a freak" ("Аз съм особняк"). Звездата сподели пред българската публика, че именно за постоянните закъснения неговата приятелката му се кара най-често.

Енрике сподели още, че едни от най-хубавите си песни е направил, когато са били разделени през 2008-ма година. Тогава осъзнал колко много я обича.

Източник: Нова тв


Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).