Пловдивчанин посети "Триумф" в мола, прибра се и остана неприятно изненадан

Автор: Васил Динев
Коментари (110)
09:53 / 10.03.2017
93361
Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg и разказа следното:

"Здравейте, в магазин "Триумф" в мол "Марково тепе" пазарувах в края на работния ден на 8 март, бях вече точно до касата и касиерката започна грубо да настоява да си тръгвам, понеже работното време било свършило. Това ме изнерви и в бързината не успях да видя последния продукт, които служителката Юлия Васкова ми начисли. а именно 2 броя "ЯЯЯЯЯ" на стойност 2 лева, както може да бъде видяно от касовата бележка. 

Пиша ви, защото наскоро четох отново за подобни случаи, които изглежда са се превърнали в практика в повечето магазини. Ако има и други измамени, които са се усетили впоследствие, споделете в коментарите под статията, за да знаем всички от какво да се предпазим.

За да не изглежда моят сигнал като скалъпена история, предлагам всеки, който не вярва, да се свърже по тел. с магазин "Триумф" за да попита за този код на продукт от касовата бележка дали има смислено обяснение. В прикачения файл е бележката".

Репортер на Plovdiv24.bg се свърза с управител на въпросния магазин, който обясни:

"Да, в случая има грешка. Касиерката е изпуснала една цифричка при въвеждането на правилния код и затова е излязъл този т.нар "празен код". Всъщност става дума за две торбички, но заради нейния пропуск излиза този код. Вместо да му маркира двете торбички от по 8 стотинки, излиза този код и така човекът е ощетен с 1,84 лв. Нека да дойде в магазина ще го компенсираме и ще му извиним".


Виж коментарите (110)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).