Пловдивчанин озверя – блъска и псува заради пререждане на евтина бензиностанция

Автор: Георги Василев
Коментари (8)
11:31 / 25.10.2020
29683
Пловдивски шофьор озверя защото колега го пререди на една от евтините бензиностанции на Рогошко шосе, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мъжът започнал да блъска по колата на другия шофьор, а после отворил вратата на чуждата кола отправил неприлични думи към водача и съпругата му, която също била вътре.

Случката е от миналата събота. Към 8 сутринта потърпевшият шофьор решил да капне евтина газ на бензиностанция "Лайт Газ“. Той шофирал лек автомобил "Нисан Примера“, а с него пътувала и съпругата му. Мъжът забелязал сив пасат, в който нямало никой. Немското возило било паркирано малко преди зоната за зареждане.

След като известно време никой не дошъл при автомобила, потърпевшият го заобиколил и спрял до колонката. В този момент обаче от бензиностанцията излязъл нарушителят, който се приближил към "Нисана" и започнал да крещи "Ти защо ме пререждаш бе, а?“.

Пострадалият се опитал да проведе разговор с нарушителя, но той продължил да се държи превъзбудено, да вика, да обикаля автомобила, като нанесъл няколко удара с ръка по стъклата колата. Секунда по-късно отворил шофьорската врата с цел саморазправа и отправил към пътуващите обидни думи, които повторил няколко пъти. В резултат на последното съпругата се обадила на полицията.

Пристигнал екип на Трето РУ. Униформените задържали нарушителя.

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).