Пловдивчанин отговори на Калин Терзийски, посъветва го как да прави повече пари

Автор: Васил Динев
Коментари (15)
08:44 / 23.11.2017
13668
Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bgза да отговори на писателя Калин Терзийски. Публикуваме мнението му без редакторска намеса: "Здравейте, г-н Терзийски! Всичко, написано от вас, е много тъжно за ваше съжаление, явно. Според мен Вие трябва да станете таксиметров шофьор. Първо: заради финансовата гледна точка - ще вадите повече пари, явно това ви е целта. 

Второ: ще можете да достигнете директно до желаната от вас аудитория за четене, т.е. избирателно ще може да разказвате по време на пътуване на вашите пасажери за написаните от вас книги и ако те се заинтригуват от тях, както и от Вас (такъв начетен и ерудиран шофьор-писател да ги вози), то те биха закупили книга от вас. Тук предлагам книгите за по-лесно да ги държите на една ръка разстояние - например в багажника, така винаги ще сте като подвижна книжарница и ще може да ги предлагате.

Трето: по време на престой спокойно ще може да творите, т.е. да пишете и да създавате вашето творчество. Тук, ако изпаднете в толкова дълбоки размисли и идеите ви бликат, като Райското пръскало след тежка зима, то Ви съветвам да заключвате отвътре колата, за да не ви притесняват евентуални пътници.

Четвърто: ще срещнете безброй различни хора, някои от тях ще споделят интересни преживявания, истории, от които Вие безплатно може да получите блестящи идеи и да напишете веднага своята нова АВТОРСКА история, роман и т.н.

Пето: ако пък изпаднете в творческа суша и не ви се пише, не ви се твори нищо по време на престоя, то спокойно може да си пуснете някой от изминалите мачове на Григор, вече сме в 21 век, всичко има в интернет.

Шесто: Надявам се да имате кураж и да последвате бизнес плана ми, в противен случай ще продължавате да гледате в канчето на Григор, на Бербатов, на Меси, та дори на леля Пена от третия етаж, че била сготвила страшна мусака с картофи от Сърница, а пък вашата не била станала, поради N на брой причини.

Седмо: Поради затрудненото ви финансово положение НЯМА да Ви взимам пари за това, че ви подреждам живота и Ви давам финансови съвети как да изкарате 5 лева повече.

С уважение Николай Коев"


Виж коментарите (15)

Още по темата (40):
02.12.2017 Недялко Йорданов написа стихотворение за Гришо "Момчето, което..." (ВИДЕО)
23.11.2017 Зевзекът Росен Марков излезе на "протест" срещу Григор Димитров
22.11.2017 Калин Терзийски: Григор спечели милиони долари, а писателите?
21.11.2017 Дядото на Григор разказа за трудния път на шампиона и за първата му любов! (СНИМКА)
21.11.2017 Гришо: Цял живот играя за моята страна, горд съм, че съм българин!
20.11.2017 Волгин с нов коментар за Гришо, феновете му пък били вманиачени
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).