Пловдивчанин не може да се пребори с проблема си месеци

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
10:14 / 05.07.2022
15543
Животът в т. нар. "затворени комплекси" би трябвало да облекчава собствениците на имоти в тях при отстраняване на възникнали проблеми заради наличието на специфични правила. Обитатели на такива комплекси твърдят, че предимството някой друг да се грижи за битови проблеми понякога създава трудности и пречки. Не може, например, да имаш интернет доставчик по избор, защото инвеститорът е сключил договор с определен оператор и не е разрешено отказване или дублиране на услугата.

За друг казус сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Пловдивчанинът не може да се пребори с проблема си в продължение на много месеци. Ето какво ни написа:

"В новопостроена сграда с акт 16 от около 8-9 месеца, служебният домуоправител "Информатор 456" и фирмата строител "Олимпия парк" в продължение на 5 месеца не желаят да отстранят теч от покрива над моя апартамент, намиращ се на ул. "Шипка" 23. По договор фирмата трябва да поддържа общите части. Домоуправителят твърди че покривът не е обща част и не отговаря за него, а фирма "Олимпия парк" вече 5 месеца лъже, че проблемът е отстранен. Теч обаче има след всеки дъжд."

Свързахме се с представител на "Олимпия парк", който заяви, че не са запознати с проблема и при тях не е постъпвал сигнал. С мениджъра на комплекса не успяхме да разговаряме лично заради голямата му ангажираност със срещи.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).