Пловдивчанин купи кисело мляко, но после го очакваше изненада

Автор: Васил Динев
Коментари (35)
08:59 / 21.06.2016
31253
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията на сайта, за да сподели какво му се е случило снощи. Публикуваме разказа му без редакторска намеса:

Здравейте, свързвам се с вас и се надявам да публикувате сигнала, за да излязат наяве хората с толкова ниски приоритети в живота. Снощи, минавайки покрай един хранителен магазин, разположен в началото на ул. "Ген. Данаил Николаев" (откъм бул. "Руски") закупих няколко краставици и едно кисело мляко, по молба на жена ми, която е бременна в 9-я месец. 

В магазина не забелязах нищо нередно около покупките и не им обърнах внимание, докато не се прибрах и не седнахме на масата. Когато жена ми отвори млякото, забеляза, че от вътрешната страна на защитното фолио има дупка. 

Как не съм я видял? Ами някой гениален умник, готов за медал по тарикатлък, беше залепил цената на млякото, така че да прикрие дупката. Прилагам снимки, за да се види майсторлъкът на въпросния печалбар от магазинчето. 

Естествено млякото си беше заминало и беше вкиснато. Ако случайно не бяхме обърнали внимание на дупката, можеше жена ми да си го хапне и да стане много "весело" за нашето бебе. 

Ето и директното ми обръщение към управителя на магазина: "Е, г-н Печалбарю, доволен ли си от печалбата от няколко стотинки, която генерира в замяна на създаден риск от натравяне на бременна жена?"

Приложил съм и касовата бележка, която странно защо бе почерняла в долния край, явно това е тактика да се самоунищожи и да няма доказателства. Извън кръга на шегата - предлагам такива "съвестни търговци" да бъдат публикувани в нова ваша рубрика "Пишман тарикати".


Виж коментарите (35)
Още новини от Новини от Пловдив:
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...
Пловдивчанка за Централна поща: Огромното й постмодерно туловище ...
Община Пловдив дава близо 2 млн. лв. за контрольори за лечебните ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).