Пловдивчанин: Това ме разтърси! Не съжалявам, че не бях на стадиона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:42 / 01.05.2023
22494
Привет, скъпа медия на пловдивчани! Бих искал да споделя нещо, което толкова стопли сърцето ми в съботната вечер! Така читател на Plovdiv24.bg започна сигнала си до медията ни.

Даваме му думата сега:

"Заклет футболен фен съм, но ако не беше жена ми, предполагам, че нямаше да се замисля толкова много за живота. Ще Ви разкажа. На жена ми от няколко дни й излизаше публикация в социалните мрежи за представление "Богатите Бедни" на актьорска школа "Зизи Арт".

Като футболен фен настоявах да отидем на откриването на стадиона, но...! Гледайки плаката им предимно от деца, си помислих, че това е някаква детска пиеса за деца, не и за възрастни. Оказа се, че пиесата е толкова силна и внушителна! Не съм предполагал, че деца ще пресъздадат по такъв начин реалния живот между богатите и бедните хора!

Толкова истина, събрана в един час - чувството е неописуемо! Винаги съм мислел, че психиката ми е устойчива и не съм податлив на тъжни истории или да ми повлияе нещо, но тези деца определено го направиха! Толкова истина насъбрана, толкова емоционално.

Поздравления на децата, поздравления на преподавателя им! Не съжалих, че послушах жена ми и отидох на нещо толкова истинско! С нетърпение очаквам отново да видя предстоящо представление!"

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).