Пловдивчанин: Това кръстовище е много опасно - особено вечер!

Автор: Васил Динев
Коментари (4)
12:04 / 17.02.2021
8721
За опасно кръстовище недалеч от Пловдив сигнализира редовен читател на Plovdiv24.bg: "Здравейте! Надявам се чрез Вас да бъдат предприети необходимите действия, за да се избегне пореден пътен инцидент с лоши последствия!

Става дума за кръговото кръстовище на излизане от Пловдив в посока Белащица - Куклен. Няма абсолютно никакви предупредителни, ограничителни и забранителни знаци от Белащица към Пловдив преди самото кръстовище.

Знаците за кръгово и пресичане на път с предимство са поставени след десен завой вътре в кръстовището и няма абсолютно никаква видимост - вижда се на снимките.

През деня можеш да реагираш дори с малко по-висока скорост, вечер обаче нещата стават още по-сложни, защото пътят въобще не е осветен и няма ограничение на скоростта, а трябва да има преди кръстовището!

Местните хора нямат проблеми и пътят им е ясен, но тези, които минават оттам за първи път? Призовавам Общината и институциите, отговорни за това, да предприемат мерки в най-кратък срок!".

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).