Пловдивчанин: Клоунът Кени ме направи за смях на Главната!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (114)
10:59 / 22.10.2013
29480
Пловдивчанин се оплака в редакцията на Plovdiv24.bg от снощното поведение на клоуна Кени на Главната, за когото сме писали неведнъж. Нетрадиционното му чувство за хумор явно се приема различно от пловдивчани и гостите на града, като едни го одобряват и му се радват, а други се чувстват обидени и недоволни от неговото присъствие на централната градска улица. Ето за какво става въпрос този път:

Здравейте. Искам да пиша, понеже сте обективна медия, по един въпрос, който нееднократно е говорен: на Главната освен всичките видове музиканти, които според мен не им е много-много мястото там, вече го има отново същия клоун, който преди време предизвика бурни реакции. Снощи бях приближен от него и без нито да му обръщам внимание, без нито да говоря, вървеше и скачаше на 50 сантиметра от мен в продължение на 30-40 метра. 

Аз бях с една слушалка от хендсфрито и слушах моята приятелка от Ямбол какво ми говори, но на дясното ухо нямах слушалка и чувах как ми подсвирква някакви глупости, а отстрани хората по кафетата се смееха. Съжалявам много, но това е незачитане на моите права като право на сигурнос
АНКЕТА:
Пречат ли ви майтапите на клоуна Кени на Главната?

Да, неприятно е
Не, забавно е
Никога не съм го виждал/а

т и спокойствие и намеса. 

Все пак не съм малко дете, за да му се връзвам и да го гледам (на 30 години съм). На връщане същият този клоун (и в двата смисъла на думата!) обикаляше измежду масите по кафетата на Главната и занимаваше хората и просеше пари. Бих желал да уведомите хората от общината ли, от някоя друга институция ли.. за този проблем и да се реши един път завинаги. И преди ми се е случвало, но това вчера преля чашата. Не може аз да говоря с жена си на 170 км от Пловдив и да не чувам нищо заради глупостите на един палячо.

Виж коментарите (114)

Още по темата (3):
24.06.2015 Клоунът Кени вдигна кръвното на минувач по Главната, едва не яде бой!
20.10.2013 Клоунът Кени пак направи шоу по Главната в Пловдив
11.07.2012 Възрастни граждани: Клоунът на Главната ни унижава! Мястото му не е там!
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).