Пловдивчани разбиха тротоар, за да възпрепятстват паркирането по него

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
09:50 / 28.02.2010
8645
Оригинално решение са измислили пловдивчани за ограничаване на паркирането по тротоара пред жилищния им блок на ул. "Елиезер Калев", научи Plovdiv24.bg. Наш читател ни разказа, че преди повече от една година плочките са махнати, струпани на камари отстрани и тротоарът, превърнат в мръсно кално пространство, е неизползваем.

В началото съседите си мислели, че е разкопано заради авария, но впоследствие се разбрало, че това са направили живущите в блока, за да ограничат паркирането. Към момента плочките са изпочупени и на практика не могат да се използват дори и при желание.

Наш репортер препрати сигнала до кмета на район "Централен" Райна Петрова, която обеща светкавични действия. Първо ще се установи точно кой е унищожил общинската собственост, за да му се издаде предписание за възстановяване на настилката. След това тротоарът ще бъде опасан от колчета, които да възпрепятстват паркирането на него. Петрова заяви, че администрацията работи в удобство на гражданите, така че ще бъде направен оглед на района и при наличие на удобно място, там ще бъде изграден паркинг.

Виж коментарите (24)
Още новини от Новини от Пловдив:
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените
Затварят улици в Пловдив заради шествието на феновете на Ботев
Ясен е и третият хедлайнер на Hills of Rock


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).