Пловдивчани искат главата на компрометираната зам.-кметица Петя Гогова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
11:30 / 19.12.2010
4710
Пловдивчани искат кметът по Културата Петя Гогова незабавно да си подаде оставката, установи проучване на Plovdiv24.bg, сред 3291 читатели на сайта. От тях 67% са категорични, че Гогова трябва да си ходи на момента, а само 5% я подкрепят. Едва ли има съвременен пловдивски политик, с толкова голямо неодобрение. 27% от гласувалите нямат мнение, тъй като нямат наблюдение над работата й, което е недопустимо за нейния ресор - свършеното от нея трябва да е пред погледа както на пловдивчани, така и на туристите, но явно свършеното не е достатъчно.

Петя Гогова се прослави само със скандали около нея и с нищо положително, камо ли да я запомним с нещо свършено за Културата на Пловдив, за която отговаря.

В момента Гогова е разследвана за конфликта на интереси. Най-голям отпечатък във визитката й обаче, остави просташкото й поведение и тоалетната хартия, която връчи на чешкия художник Черни.


Виж коментарите (22)
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).