Пловдивчани: Пак духаме супата! Докога?

Автор: Васил Динев
Коментари (3)
07:49 / 19.12.2023
8741
Читатели на Plovdiv24.bg се свързаха с редакцията ни, за да съобщят за поредната ВиК авария в Пловдив. Даваме им думата сега:

"Бул. "Васил Априлов" от моста на УХТ до кръстовището с бул. "Шести септември" е под вода. Водата извира като фонтан от пътното платно отново! Този участък го ремонтират за 18-ти път вече в рамките на годината и хората, живущи в района, отново сме без вода! Докога?", пита пловдивчанин.

А друг добавя:

"Здравейте. Пиша ви вече с последната надежда да се намесите като медия. Защото тези смешници нищо не правят. За поредна вечер сме без вода, за поредна вечер има авария, за поредна вечер е на едно и също място вече 10 години! Това е недопустимо! Моля да проверите какво се случва с тези аварии. Крадат се едни пари от държавата, а ние с извинение духаме супата. Проста работа".

В сайта на ВиК Пловдив дружеството съобщава, че в района има аварирал водопровод и че проблемът ще бъде отстранен до 16,00 часа днес.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Катастрофа между три коли в Пловдив, на място има линейка
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).