Пловдив учи другите градове как да намалят бездомните кучета

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:02 / 24.11.2009
1707
Ограничаването на популацията на кучетата в съответствие със закона със защита на животните, нова методика за определянето на такса смет, проблемите за разделното събиране на отпадъците, за оползотворяването на употребени батерии и акумулатори, автомобилното рециклиране са сред основите теми на започващата утре тридневна Трийсет и трета асамблея на еколозите в България, предаде репортер на Plovdiv24.bg

104 главни еколози от цялата страна се събират за участие във форума, създаден преди шестнайсет години от седмина ентусиасти, сред които и сегашният главен еколог на общината Христо Минков.

В последния ден, поради проявения голям интерес, ще бъде представена технологията на екозавода в Шишманци. Сочена от министерството на екологията като като добър пример в овладяването на популацията на бездомните кучета, общината ще сподели опита си в тази насока. 

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).