Пловдив ще отбележи Международния ден на младежта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:46 / 09.08.2016
2223
И тази година община Пловдив и Национален алианс за работа с доброволци /НАРД/ и Евродеск Пловдив реализират инициатива с участието на представители на организации и институции, работещи с млади хора на територията на Пловдив и областта.

Тази година мотото на хепънинга е "Потърси себе си!". Празникът ще се проведе на 12 август /петък/ от 19.00 до 22.00 ч. в Цар Симеоновата градина - Виенски павилион.

Стартът ще бъде даден в 19.00 ч. с отборни игри, в които участие ще вземат: Български младежки червен кръст, JSI България, Младежки център Пловдив, Арменска физкултурно-скаутска организация "Хоменътмен", Фолклорен танцов ансамбъл Иглика, Театрална работилница за мечти при НЧ Родолюбие, Асеновград, ученици от Професионална гимназия по електроника и електротехника и Езикова гимназия "Иван Вазов". 

Всеки отбор ще включва 4 участници и ще премине през различни забавни, логически и спортни предизвикателства. За всяка успешно преминала задача отбора трупа точки. 

На края на празника ще бъдат обявени и наградени отборите, събрали най-много точки. Всеки отбор ще бъде придружаван в изпитаниeто от капитан, доброволец на НАРД.

От 20.30 младежите ще се забавляват с концерт, организиран от Община Пловдив с участието на очарователните Весела Бонева и Стефани Илиева. Празникът ще завърши с "Караоке под звездите", с водещ Стефан Лозанов, където за най-смелите и талантливи има награди.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Без учебни занятия в пловдивско висше училище днес
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).