Пловдив се превръща в Рио де Жанейро днес, задава се грандиозна фиеста

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:43 / 04.06.2016
5103
Днес централните булеварди, парковете и площадите в Пловдив ще се превърнат в открити сцени за улични и латино танци по време на второто издание на танцовия карнавал в Пловдив, с който Dance Station Plovdiv ще открие летния сезон тази година.

Танцьори и хореографи от различни школи ще танцуват върху камиони с открити платформи, които ще преминават бавно през града и ще привличат публика за различните стилове.

Началото е 17 ч., а сборният пункт е хотел "Марица". Ще преминат през целия булевард "Цар Борис III Обединител" до хотел "Рамада", след което карнавалът ще продължи с шествие до фонтаните пред община Пловдив, където ще бъде главната сцена на събитието.

Очаква ви три часа танцов карнавал в сърцето на града. Организаторите обещават много латино ритми и танцьори по хип-хоп, съвременни, улични и модерни танци,капоейра,суинг както и от най-популярните латино стилове - салса и бачата и разбира се, латино фитнесът, който покори света - зумба.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).