Пловдив грабна две златни статуетки от Балканските туристически Оскари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:25 / 06.12.2018
1917
Общини, хотелиери, туроператори и иноватори в туризма от България, Турция и Македония обраха златните статуетки на Балканските туристически Оскари по време на четвъртото издание на конкурса в столичния хотел Премиер Бест Уестърн.

Вечерта започна с поздравителен адрес от председателя на комисията по Регионална политика, благоустройство и местно самоуправление в 44-тото народно събрание Искрен Веселинов.

Почетната награда за Голяма община с принос в развитието на туризма получи община Пловдив, а призът бе връчен от Красимир Богданов, радетел за обединението на Балканите и зам.-председател на Комисията по външна политика в 44-тото НС, член на комисията по културата и медиите. Призът получи Александър Държиков - зам.-кмет "Култура и туризъм“ в община Пловдив. Красимир Богданов връчи и още една награда на древния град за Фестивален туризъм, както и на община Казанлък за туристическа дестинация на Балканите.

Призове връчваха още доц. Йордан Йорданов от сдружение "Туризъм“, Ахмед Башев от търговския отдел на Посолството на Турция, зам.-изпълнителният директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия Александър Минев, председателят на Българската Асоциация на Експертите в туризма д-р Димчо Тодоров и др.

Специален гост на програмата в гала-вечерта бе дует "Пирин", който е част от фолклорния каталог на музикална компания Ара мюзик. В програмата пя и звездата от Мюзик Айдъл Цвети Радойчева - едно от най-ярките имена на съвременната българска музика, както и нашумялата с участието си в "Черешката на тортата" Галиана Арсова. Младите таланти от вокална група "Мюзик бокс" с музикален педагог Катина Димитрова и призьорката от международни фестивали Моника Шахин също поздравиха призьорите.

Водещи на вечерта бяха журналистката Патриция Кирилова и телевизионния водещ Васко Мавриков.

Ето и част от наградените:

1. Голяма община с принос в туризма 2018 - Община Пловдив

2. Туристическа дестинация – Община Казанлък

3. Фестивален туризъм 2018 - Община ПЛовдив

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).