Пластмасови капачки от бутилки за добра кауза събират в "Централен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:35 / 30.06.2016
2407
Кметът на район "Централен" Георги Стаменов, сдружение Here2Help и Домът за деца, лишени от родителски грижи "Княгиня Мария-Луиза", Ви канят, Вас и Вашите деца, на едно различно и цветно събитие. 

На 3 юли (неделя) от 11:00 до 16:00 часа в Цар Симеоновата градина в Пловдив, до Виенския павилион, ще се опитаме да съберем с Ваша помощ колкото може повече пластмасови капачки от бутилки в подкрепа на една добра кауза и да ги трансформираме в нещо красиво и полезно. 

Защото една самотна капачка си остава само капачка, но събрана с други, тя може да се превърне в хиляди неща - в предмети от обкръжаващата ни среда, в картини..., в зеленчукова биоградина или ... дори нещо по-голямо - всичко зависи от креативността и желанието, е мнението на организаторите. 

Най-хубавото е, че в различните ателиета на открито могат да се включат от 3 до 103+ годишни. За всеки ще има занимание. Малчуганите ще имат възможността да рисуват върху пана от капачки, да редят мозайки и правят гирлянди, да участват в детски игри, за които ще се погрижат нашите аниматори. Големите ще могат да се включат в по-трудни задачи или просто да се забавляват рамо до рамо с децата.

Заповядайте на 3 юли! Да сътворяваме заедно, канят организаторите.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Най-новото археологическо бижу на Пловдив се показа в целия си бл...
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).