Пиян опика кръстовище в Кючука пред втрещен полицай

Автор: Васил Динев
Коментари (4)
21:32 / 09.11.2017
11745
Пиян опика Кючука, глобиха го 200 лева, той обжалва, но без резултат. Случката, втрещила пловдивския съд, е от това лято, научи Plovdiv24.bg. На 17 юни вечерта в полицията е подаден сигнал за човек, лежащ на тротоара на бул. "Александър Стамболийски" при кръстовището с ул. "Болград".

Полицаят, пристигнал на място, обаче установил, че става дума за много пиян човек. Униформеният му казал да си отиде, но обилно почерпилият се не просто отказал, но свалил гащите си и започнал да пикае на улицата. Наоколо било пълно с хора, станали преки свидетели на грозната случка.

Така пияният се озовал в участъка, където му е съставен акт за нарушение, който подписал без възражения. Въз основа на това му е наложена и глобата от 200 лева. По-късно мъжът обжалва и иска глобата да му бъде намалена. Магистратите обаче установяват, че за въпросното нарушение е наложен минималният размер от 200 лева и няма как сумата да се редуцира.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).