ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Петков за Борисов: Слушам го как говори, че при него било по-евтино! Плюят ни, защото ги е страх
Автор: Васил Динев 10:24 / 07.06.2022Коментари (52)13348
© Plovdiv24.bg
"Слушам всеки ден Бойко Борисов да говори как по негово време всичко било по-евтино! Нищо не може да направи, ако сега бе на нашето място!" Това съобщи в Садово преди минути премиерът Кирил Петков, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Истината е че се справяме горе-долу добре! Имаме 4,5 процента растеж на икономиката, и то в една от най-големите кризи! Инфлацията е вносна и тя идва от цените на енергийните източници и храните.

Плюят ни едни хора, които знаят, че ако останем, ще влязат в затвора. Има и външни фактори, които искат това правителство да падне. Има и хора, които са били на хранилка и сега се притесняват, че ще им я спрем. Това е негативна пиар кампания".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Плюят ни едни хора, които знаят, че ако останем, ще влязат в затвора. Има и външни фактори, които искат това правителство да падне. Има и хора, които са били на хранилка и сега се притесняват, че ще им я спрем. Това е негативна пиар кампания".
0
 
 
Чета ,че Елестарчо коментира. За чий избяга от Русия бе к**во ?
0
 
 
КИРО ПРОСТАКА Е ЛЪЖЕЦ И ШАРЛАТАНИН!ВСИЧКО ПОСКЪПВА,ИНФЛАЦИЯТА ЯДЕ ПАРИТЕ И НА ИДИОТИ КАТО *МИЛЕН ПОПОВ*,но най-хубавото в случая е,че киро лъжеца го навря голям на ВСИЧКИ ПРОСТАЦИ,ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО!БОЛИ ЛИ,БОЛИ ЛИ,ПРОСТАЦИ-ПРУТЕСТЪРИ!?!
0
 
 
*След вчерашното увеличение с над 18%: от утре токът за бизнеса скача с още 8%* - нащо да кажеш,пе*ал просташки *милен попов*?Ако искаш,мога да ти го навра това увеличение отзад,за спомен от *хубавото време сега*,пе*ал нещастен!
0
 
 
миленчо,боклуче просташко протестърско,благодарение на ГЕРБ и Борисов такива сополи като тебе все още живеят добре със запасите от *мозното*!Изнасяй се ти,сопол просташки,ходи се наври на майка ти в *палатката* ако искаш,че от такива тъпи животни сме на този хал!
-3
 
 
Тука само герберски подлоги, мършите се продавате за 20лв. няма да се оправи тази държава близките 10 години който иска да я управлява, ама тъпите Ви глави да си мислите че ако герб бяха на власт и искуфелия бойко щеше да е по-добре жестоко се лъжете. Живеете в измислен свят в който нищо не правите чакате само на готово, и когато другите около вас имат повече или са постигнали повече се ядосвате и почвате да вините държавата, ами в която и държава да сте като сте мързели и чакате само на измами и помощи без нищо да правите пак ще сте ан това дередже ако не и по зле. Майната Ви на всички малоумници дето гледате през призма и пишете тъпотии само и само да има нещо, болните Ви мозъци не могат да асимилират нищо дори и това което пишете но... Напускайте държавата заедно с всички манговци ходете в Германи или Англия да прислугвате и да берете малини и не мислите кой управлява тука.
+3
 
 
На Борисов може само да му миеш краката и после да пиеш водата шльоко.Когато стигнеш една десета която е направил Борисов тогава може да решаваш той дали ще се справи в тая ситуация.Галфон.Добре че те намрдаха да станеш премиер иначе още щеше да помагаш на жена ти да правите козунаци.Абдал
0
 
 
Съвсем скор ти ще си търсен с международна червена бюлетина,ако преди това не те окошарят в Софийския централен,българо-канадски мелез!
0
 
 
На Борисов може само да му ядете лайната,нещастници от пп - ПЪЛНИТЕ ПРОСТАЦИ,а също и лайнявите тролчета писали по-долу като циганина *илисера*!Самите ПЪЛНИ ПРОСТАЦИ признаха за висока инфлация,нормални икономисти казват,че реално е по-висока,а КИРО ЛЪЖЕЦА пак лъже и маже!ПРИ БОРИСОВ БЕШЕ ПО-ЕВТИНО И СЕ ЖИВЕЕШЕ ПО-ДОБРЕ,смрадливо копеле,син ана агент на ДС!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: