Петима мъже бяха задържани след масово сбиване в Шекер махала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
12:20 / 17.11.2010
9587
Петима мъже бяха задържани след масово сбиване снощи в Пловдив. Други двама са настанени в болница, научи Plovdiv24.bg. Около 22 часа в Трето РУП е бил получен сигнал за нарушаване на обществения ред на ул."Звънче" до № 14. Пристигналите на място няколко полицейски патрула от Трето РУП, Второ РУП, Четвърто РУП и СПООР са установили, че при сбиването са пострадали двама братя. Те веднага са били откарани в болница - С.А./ 35 г./ с прободни рани в областта на корема и гърба, а брат му Х.А. /28 г./ - с повърхностни рани.

По първоначални данни между двамата братя и съседно семейство е възникнал скандал, при който С.А. и Х.А. нападнали бащата на комшиите - А.А./ 59 г./. Тогава синовете на А.А. тръгнали да бият братята, включил се и техен братовчед. След намесата на полицията общественият ред е бил възстановен. В ареста са били задържани за 24 часа А.А./ 59 г./, тримата му сина - С.И./ 32 г./, Н.А./ 25 г./, А.И./ 29 г./, и братовчед им А.А./ 26 г./. Тестът с дрегер е установил, че четирима от тях са били употребили алкохол.

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Един от най-великите изпълнители за всички времена е на почивка в...
Днес деца от цялата страна се събират в Стария град
В Пловдив започва пръскане срещу хапещи насекоми
Млад мъж на 21 години потроши магазин в Пловдив
Догодина пътуваме до морето с частни влакове на пловдивска компан...
Силен дъжд над Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).