Петима бяха задържани при акция "Антидрога" в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
17:41 / 08.12.2020
10277
Само за ден: Петима задържани при поредната акция "Антидрога", разпоредена от директора на ОД на МВР Пловдив. За срок до 24 часа в полицейския арест ще останат трима мъже, жена и дрогиран водач. Полицията в областния град продължава с активните си действия по установяване и задържане на лица, занимаващи се с наркоразпространение.

В хода на акция "Антидрога", проведена днес на територията на гр. Пловдив са задържани трима мъже и една жена. При извършен личен обиск на 20-годишната К.П.,служители на криминална полиция от Трето РУ са открили и иззели марихуана с общо тегло 4 гр.

В друг 20-годишен младеж с инициали И.Я от с. Отец Кирилово в хода на проверка са иззети 7 таблетки "екстази" и марихуана 0.9 гр.

Служителите на реда проверили и жилище на улица "Стара Планина", обитавано от лицето Г.П. на 24 г. от гр.Димитровград, където са открити и иззети три пакета амфетамин с общо тегло 6 гр, ел.везни и огледало с остатъци от бяло вещество по него.

Високорискови наркотични вещества са иззети и при претърсване на още един адрес в Пловдив. От жилищен имот на ул. "Васил Левски", обитаван от лицето А.К. на 21 г., са иззети марихуана с общо тегло 100 грама, 20 таблетки "екстази" и електронни везни.

В хода на акцията е задържан и дрогиран водач. Мъжът управлявал личния си автомобил по една от главните улици на града под въздействието на марихуана. Работата по документиране на престъпната дейност, извършена от задържаните лица, продължава под наблюдение на компетентната прокуратура.

Виж коментарите (29)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).