Пазарджиклия и първомаец направиха катастрофи в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:03 / 27.04.2016
2666
Три пътнотранспортни произшествия в Пловдив с пострадали станаха през изминалото денонощие. Вчера в 9.50 часа в дежурната на сектор "Пътна полиция" е бил получен сигнал за катастрофа на бул. "България" № 212. 

Пристигналият на място автопатрул установил, че лек автомобил "Мицубиши", управлявано от К.В. /74 г./ от Пазарджик не спазва дистанция и удря отзад автомобил "Хонда" с 64-годишен пловдивчанин зад волана. Пострадал, без опасност за живота, е водачът на първия автомобил. 

10 минути по-късно е получено съобщение от спешен телефон 112 за произшествие на кръстовището между бул. "Цариградско шосе" и ул. "Удроу Уилсън". Автобус, управляван от Д.Н /57 г./ от Пловдив при извършване маневра "ляв завой", ударил на пешеходната пътека пресичащата 64-годишна съгражданка. 

Последната катастрофа е била на кръговото движение между бул. "Освобождение" и ул. "Княз Борис I". Лек автомобил "Мерцедес", управляван от А.Б. /50 г. / от Първомай, навлязъл в кръговото движение, без да пропусне движещия се по път с предимство "Фиат".

Пострадала от ПТП-то е 48-годишната водачка на втория автомобил. Всички пострадали от катастрофите са без опасност за живота, но са оставени за лекарско наблюдение в болнично заведение. 

Няма данни за употреба на алкохол от участниците в катастрофите. Произшествията са отработени по административен ред.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...
Помощникът на Николай Пловдивски с голям шанс да стане сливенски ...
Лекарите, озовали се първи на "Руски": Един час не можехме да вид...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).