Паркираните коли по "Капитан Райчо" отприщиха хорския гняв! Пловдивчанка: Писнало ми е от тарикати и мързели

Автор: Васил Динев
Коментари (12)
10:08 / 12.07.2016
11809
Ден след забраната на паркирането по ул."Капитан Райчо" все още има шофьори, които спират на улицата. Това възмущава гражданите на Пловдив, които изпращат сигналите си до нас. Ето поредния такъв:

Здравейте,

тъй като Plovdiv24.bg е най-четената медия, силно се съмнявам господата от снимката да не знаят за настъпващите промени, особено таксиджиите, за които явно закони не съществуват!

Дали тези наглеци все още не са разбрали за "разчистването" на тази отсечка, за да могат коли и автобуси да минават спокойно, при положение, че на всеки втори метър има знак? Това е риторичен въпрос, разбира се!

Писнало ми е от тарикати и мързели, които си мислят, че за тях законите не важат. В случая колите може би не пречеха чак толкова, но дали мислите, че занапред те ще започнат да спазват закона? Не, разбира се! Селските тарикати ще си останат такива!

Хайде да видим дали този път, отговорниците ще си свършат работата и отсечката ще бъде разчистена!

Знам, че няма къде да се паркира, но това не е оправдание да нарушаваш закона! Аз също съм с кола и ходенето до ТЦ Гранц ще стане невъзможно, но това не ми дава право да си зарежа колата на платното! Законите са за всички и трябва да бъдат спазвани.

Не може заради вас, недосегаеми дами и господа, да сложим полицаи на всяка улица, които да ви гонят като пъдари! Научете се на култура, ако вече не е твърде късно!


Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив водят тримата, измамили жени с над 30 000 лева
Пловдив почернява от полиция
Вход свободен в Музея на авиацията за Деня на храбростта
Професорка осъди УХТ за дискриминация
Кои легенди от музикалната индустрия пристигат в Пловдив и тази г...
Ръст на населението в Пловдив и областта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).