ПУ с нови курсове по руски език

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:30 / 05.09.2018
3323
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Нови курсове по руски език за студенти, ученици и възрастни стартира през месец октомври Центърът за езици и междукултурна комуникация при Пловдивския университет "Паисий Хилендарски“. Обучението се осъществява с подкрепата на Центъра за руски език и култура към висшето училище, а предлаганите нива на владеене са А1 – начинаещи, А2 и B1 – за средно напреднали и напреднали, както и руски език за ученици между 1 и 5 клас.

Богатата палитра от възможности за развитие, която предлага владеенето на руски език, обуславя живия интерес към курсовете от страна на курсисти на всякаква възраст, съобщават организаторите.  

Обучението се осъществява от преподаватели русисти на Пловдивския университет с дългогодишен опит в преподаването на руски език като чужд. С помощта на доказали ефективността си в практиката методи се преподават системни и последователни знания като добра основа за постигане на индивидуалните цели на всеки курсист – любителски, кандидат-студентски или работни. Детският курс се провежда предимно в съботните дни в Центъра за руски език и култура в Новата сграда на Пловдивския университет. 

Крайният срок за записване за новите курсове е 10 октомври 2018 г. Желаещите трябва да изпратят две имена, възраст, актуален телефонен номер и избраното езиково ниво на електронен адрес: rumir.plovdiv@gmail.com. Или да позвънят на: 0879 481 381, контактно лице  е Анастасия Кехайова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).