ПТП, неработещи светофари и нахални шофьори задръстиха кръстовище

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
09:30 / 06.02.2012
3016
За задръстване на едно от възловите кръстовища в Пловдив, породено от неработещи светофари и леко пътнотранспортно произшествие, сигнализира читателка на Plovdiv24.bg. Катастрофата е между БМВ и "Тойота" и няма пострадали, заяви за нашия сайт дежурният в "Пътна полиция". Ето и мнението на огорчената пловдивчанка:

Здравейте, днес имах злощастието да премина кръстовището на ВСИ - "Източен" със "Санкт Петербург" към 7.50 ч. Светофарите не работеха, беше станала катастрофа, а колите в кръстовището бяха направили огромна тапа, като никой на никой не даваше предимство. Това, че светофарите се развалят, не е нещо необичайно - няма техника, която да не се разваля, но не видях спешно повикана фирмата, която получава пари за поддръжката на светофарите, не видях и КАТ, които в такива моменти трябва да регулират движението и да предотвратяват инциденти. 

Всички са с големи претенции за заплати, условия на труд и т.н., но ги няма, когато трябва да си свършат работата. Отделно шофьорите, които не проявяват никаква колегиалност, а се мислят за големи тарикати, блокираха движението в степен, че нямаше изобщо начин да се мине. Царе сме в това да мрънкаме, да си усложняваме живота, явно българската поговорка е: "Що трябва да ми е лесно, като може да ми е гадно, но друг да ми е виновен?"

Виж коментарите (14)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).