ПГЕЕ Пловдив чества 55 години

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:33 / 28.04.2017
4641
Бивши и настоящи ученици от
ПГЕЕ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
55-та годишнина от създаването на Професионалната гимназия по електротехника и електроника бе отбелязана с поредица от събития в празничната седмица от 24.04. до 28.04.2017 г. В рамките на дните на отворени врати учители и ученици представиха специалностите микропроцесорна техника, компютърната техника и технологии, компютърни мрежи, автоматизация на непрекъснатите производства, електрообзавеждане на производството.

С амбиция за превръщане в традиция за втора година в училището се проведе вечер на кариерата, на която гостуваха фирми от региона и висши учебни заведения. Инициативата събра опита на наложили се в професията и бизнеса специалисти с любознателността на учениците от ПГЕЕ.

Празничният днешен ден бе проведен под надслова "ПГЕЕ - 55 години годишнината по пътя на успеха". На тържеството присъстваха много гости, учители, бивши и настоящи ученици, родители. В емоционалното си слово директорът на училището - Стоянка Анастасова, припомни историята и традициите на ПГЕЕ, отбеляза професионализма и новаторството като водещи в обучението на бъдещите специалисти.

Участниците в тържеството се насладиха на фотографската изложба на ученичката Ралица Костадинова и на картините на осмокласника Нестор Тасков. След това гостите имаха възможност да присъстват на представителните изяви на клубовете по проект "Твоят час" и да се срещнат с "Различните лица на ПГЕЕ". Честит празник!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).