Отворени врати за проекти към програмата на Европейска столица на културата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 14.03.2018
1647
Фондация "Пловдив 2019“ кани организации, независими артисти и куратори от цялата страна да се включат в информационна среща по Отворена покана за "Малки проекти“ и да станат част от програмата на Европейска столица на културата. Отворените врати ще се състоят днес в Младежки център - Пловдив и ще продължат от 12:00 ч. до 18:30 ч.

Двама от координаторите на поканата  ще бъдат на разположение за преки въпроси и допълнителни насоки върху цялостната процедура по кандидатстване. Срещата предоставя възможност за свободни разговори и обсъждане на конкретни идейни предложения.

Отворената покана за малки проекти има за цел да включи в програмата на "Пловдив 2019“ разнообразни артистични дейности и акции, които водят изкуството директно при хората и общностите в града. Тя се анонсира на 06 февруари, а крайният срок за подаване на предложенията е 6 април 2018 година.

Одобрените проекти ще могат да стартират своите дейности и събития още от септември тази година и ще са част от официалната програма на Европейска столица на културата 2019 г.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).